Rennes to nowe miejsce francuskiego wiosła z wreszcie pierwszym klubem: SPOT'IN.

[src googlemap = ”„Szerokość =” 150 ″ wysokość = ”150 ″]

Dawno, dawno temu był Drugi Książę ...

Antoine Le Prince, prezes klubu padel jest „ćpunem” tego sportu. Podczas pracy w Decathlonie zakochał się w tym sporcie. Po wielu poszukiwaniach, aby znaleźć idealną stronę dla swojego klubu padelpostanowił sprzymierzyć się i współpracować z firmą EPS w celu utworzenia tego centrum.

EPS, producent z Rennes, również uzyskuje dobry test dzięki temu pierwszemu dużemu ośrodkowi przeznaczonemu wyłącznie dla padel w ich twierdzy. Jacques Bonnant, prezes EPS, wyjaśnia nam, że to centrum „ to wizytówka terenów EPS o nowym wyglądzie i pierwszym panoramicznym terenie marki EPS ".

Już zajęty harmonogram

Menedżer strony zaproponuje po turniejach inicjacje padel w „ Padel Atmosfera „Wyjaśnia nam w ten sposób, że chce wykorzystać wszystkie„ mocne strony klubów ” padel Francuski ". Był też na Padel Sensacja i Padel Postawa w myśleniu Lille autorstwa Rouen (Padel Arena), gdzie mógł „Zobacz piękną atmosferę ".

« Proponujemy również etap Krajowego Pucharu Padel we wrześniu, aby zwiększyć naszą aktywność i być częścią przygody ".

„Centrum Padel 1er w Bretanii”

Jak kierownik wyjaśnia tak dobrze:to pierwsze centrum Padel w Bretanii ”.

Spot'In to klub padel 100%, który oferuje korty do padla 4, w tym piękną panoramę 1.

Dlatego Spot'In wchodzi do zamkniętego klubu, ale nie do długich klubów oferujących co najmniej 4 boiska.

Wszystko zostało przemyślane od graczy do firm ... Dla tych, którzy chcą odkryć, nadszedł czas, ponieważ Spot'In oferuje sesje „Padel Discovery” na wszystkie wakacje!

Spot Otwarcie 23 czerwca

Znajdź wywiad z kierownikiem Spot'In:

Klub na wideo:

Do Spot In wkrótce dołączy w sierpniu Garden Tennis Club z kortami do wiosłowania 3. Sprawa do naśladowania.

Franck Binisti - Padel Magazine

Franck Binisti

Franck Binisti odkrywa padla w Pyramid Club w 2009 w regionie paryskim. Od tego czasu Padel jest częścią jego życia. Często widuje się go podczas tournée po Francji i relacjonowania wielkich wydarzeń z francuskiego wiosła.