La Pala, nowy klub padel który otwiera swoje podwoje w 2024 roku, potrzebuje trenerów, ale także kucharza. Oto reklama:
Poszukujemy m/f szefa kuchni kuchni włoskiej i doświadczonego producenta pizzy, którzy dołączą do naszego projektu restauracyjnego w naszym kompleksie sportowym. padel, położony w pobliżu Angers. Otwarcie zaplanowano na 1ᵉʳ kwartał 2024 roku. Jeśli jesteś gotowy do udziału w tworzeniu sportowej przestrzeni życiowej, ta okazja jest dla Ciebie!
Obowiązki:
- Projektowanie i tworzenie najwyższej jakości dań kuchni włoskiej
- Zarządzaj przygotowaniem ciasta na pizzę i trenuj zespół
- Nadzór i mentor zespołu kuchennego, aby zapewnić stałą jakość serwowanych potraw
- Kontroluj koszty surowców i zapewnij rentowność kuchni
- Zachowanie najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
Wymagania:
- Potwierdzone doświadczenie jako szef kuchni kuchni włoskiej, z dobrą znajomością przygotowywania ciasta na pizzę
- Udział upstream w tworzeniu menu
- Umiejętność zarządzania rozwijającą się kuchnią
- Kreatywność kulinarna i zamiłowanie do włoskich produktów
- Silne umiejętności zarządzania zespołem i umiejętność pracy pod presją
- Wielka autonomia
- Dbałość o szczegóły i przestrzeganie najwyższych standardów jakości
- Przestrzeganie norm higieny i bezpieczeństwa żywności
Oferujemy :
- Wynagrodzenie 3000 euro brutto miesięcznie (+ lub – w zależności od profilu)
- Inspirujące i przyjazne środowisko pracy w zespole pełnym pasji
- Możliwość pracy ze składnikami najwyższej jakości
- Środowisko sportowe z możliwością ćwiczeń padel i symulator golfa!
Dołącz do naszego zespołu i weź udział w tworzeniu sportowej przestrzeni życiowej wokół najwyższej jakości włoskiego bistro. Aby aplikować, prześlij nam swoje CV na adres lapala.angers@gmail.com.
Franck Binisti odkrywa padel w Club des Pyramides w 2009 roku w regionie paryskim. Od padel jest częścią jego życia. Często widuje się go koncertującego we Francji, podczas którego opowiada najważniejsze wydarzenia padel français.